Employerbranding

Hulp bij een sterk werkgeversmerk bouwen

Slimme recruitmentmarketing strategieën bedenken en implementeren

Jobbrander bouwde de afgelopen tien jaar aan haar succesvolle recruitmentmarketingmodel. Een model dat organisaties in staat stelt slimme recruitmentmarketingstrategieen te bouwen en in de praktijk in te zetten. Onze consultants ondersteunen organisaties met workshops of als tijdelijk onderdeel van het recruitmentteam met het bedenken en uitrollen van deze strategieen.

Employerbrand values bepalen

Er is niets zo moeilijk als het ‘cultuur DNA’ van een organisatie te bepalen. Onze consultants helpen via diverse succesvolle en beproefde methodieken organisaties om hun employerbrand values in kaart te brengen en succesvol in te zetten op de arbeidsmarkt.

Doelgroep propositie bepalen

Voor succes op de arbeidsmarkt moet elke doelgroep op een eigen unieke wijze benaderd worden. Onze consultants ondersteunen organisaties in het voor elke doelgroep ontwikkelen van een unieke, aantrekkelijke en authentieke propositie.

Activeren van het employerbrand

Een mooi employerbrand heeft geen effect als je deze niet slim communiceert naar de arbeidsmarkt. Onze consultants ondersteunen organisaties met het opzetten van slimme arbeidsmarktcommunicatiestrategieen.

Vrijblijvend in gesprek met onze consultants, Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op
Onderstaande opdrachtgevers werven nu slimmer door onze adviezen.