Training

Bouw jouw eigen recruitmentmarketing strategie

Actuele en innovatieve recruitmentmarketing kennis

Jij wil zelf jouw slimme recruitmentmarketingstrategie bouwen maar je bent op zoek naar inspiratie of je wil jouw bestaande ideeen hierover eens toetsen? Jobbrander ontwikkelde samen met de RecruitingAcademy de opleiding ‘Certified RecruitmentMarketeer’. De opleiding bestaat uit de volgende vijf workshops:

Vijf workshops

Employerbranding

12 sept 2017 | 7 nov 2017

Op realistische wijze bepalen van werkgeverswaarden van de organisatie. Kiezen van de beste kanalen en media om jouw werkgeversboodschap in de markt te communiceren.

Doelgroepmarketing

19 sept 2017 | 14 nov 2017

Maken van een doelgroepsegmentatie voor de eigen organisatie. Bepalen van diverse USP’s per doelgroep en het communiceren hiervan. Meten van resultaten van doelgroepmarketing.

Jobmarketing

26 sept 2017 | 21 nov 2017

Inzichten in de arbeidsmarkt verzamelen op vacatureniveau. Schrijven van inhoudelijke sterke vacatureteksten. Kanalenmix per vacature bepalen en resultaten doormeten (# sollicitanten).

Candidate experience

3 okt 2017 | 28 nov 2017

Bedenken van een candidate experience strategie. Opzetten van een methodiek om de candidate experience te meten. Structureel verbeteringen doorvoeren in de candidate experience.

Talentpooling

10 okt 2017 | 12 dec 2017

Opzetten van talentpools op basis van doelgroepsegmentatie. Het genereren van instroom in de talentpools. Formuleren en managen van een contactstrategie voor de talentpool(s).

Na afloop van de opleiding heb jij de ultieme recruitmentmarketingstrategie voor jouw organisatie gebouwd en ontvang je de certificering van ‘Certified RecruitmentMarketeer’. Uiteraard verzorgen wij deze workshops ook ‘in company’.

Meer weten over onze workshops, Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op
Onderstaande opdrachtgevers werven nu slimmer door onze trainingen.